Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007298

Amistoso (Int.) 731007298 Información oficial sobre el partido 731007298 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 6 - 1 Mata D'Or Alineación oficial del equipo 'Mata D'Or' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 11 - 0 Mata D'Or Alineación oficial del equipo 'Mata D'Or' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 10.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 114 Minuto 4 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 4. Tino Serrano de Pablo, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roberto Radigales de Camerún aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Joan-Lluís Guberna va incrementar l'avantatge de Camerún amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Carreras Serra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Camerún.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Tino Serrano de Pablo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Manuel Carreras Serra de Camerún va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Tino Serrano de Pablo quasi dona a Camerún l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Mata D'Or

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Antonio Zarco Morales va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Pedro Barbadilla va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Mata posava el marcador 0 a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Pedro Barbadilla de Mata va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.