Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007234

Amistoso (Int., RC) 731007234 Información oficial sobre el partido 731007234 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 5 - 1 Cainii rosii-negri Alineación oficial del equipo 'Cainii rosii-negri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 8 - 0 Cainii rosii-negri Alineación oficial del equipo 'Cainii rosii-negri' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 121 Minuto 1 (Gol por el centro): Al minut 1 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luan 'Tiburón' Zhilagu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Majarromaque es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Estela es va introduir dins la defensa central al minut 11, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paco 'Cabezabola' San Pedro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Majarromaque.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Majarromaque i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 68 minuts de joc. Mentre en Paco 'Cabezabola' San Pedro el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Paco 'Cabezabola' San Pedro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Majarromaque va ser a punt de marcar al minut 61, quan el seu jugador Julio Elizabelar va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Estela va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Elizabelar de Majarromaque la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cainii rosii-negri

Goles Goles

  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 els visitants van aconseguir el 5 - 1 quan Petre Bătrân va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): FCD va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 60 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.