Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007171

Amistoso (Int.) 731007171 Información oficial sobre el partido 731007171 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido 3 - 0 Fùtbol Club de PUR Alineación oficial del equipo 'Fùtbol Club de PUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido 1 - 1 Fùtbol Club de PUR Alineación oficial del equipo 'Fùtbol Club de PUR' en el partido
Tiene suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odmisel

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Odmisel el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tony Nabholz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Odmisel va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rafał Karbowiak, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): El gol de falta de Tony Nabholz sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 79 i ampliar l'avantatge de Odmisel a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 40 en Jo Swinkels ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ko Vijfschaft el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Nathan Gouret va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Odmisel va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Mike Rhodes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Odmisel van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zacarías Laureiro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Mompó de Odmisel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Rafał Karbowiak de Odmisel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Thore Rohlsdorf de Odmisel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fùtbol Club de PUR