Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007146

Amistoso (Int.) 731007146 Información oficial sobre el partido 731007146 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 6 - 1 Cobra Kai Club Alineación oficial del equipo 'Cobra Kai Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 4 - 0 Cobra Kai Club Alineación oficial del equipo 'Cobra Kai Club' en el partido
Tiene suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Mojitos

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Mojitos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 7, quan Benxamín Abrantes va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Enrique Tello, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Mojitos.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José María Talvas es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vlastimil Tesař va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Mojitos va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José María Talvas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Gutiérrez Barreda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Klaas van Meer al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vlastimil Tesař va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Renzo Saviane va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcos Vicente Alfambra va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Mojitos ho intentava per la dreta per mitjà de Maiorga Amoretxea, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Cobra Kai Club

Goles Goles

  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Freddy Lenton va demostrar la seva experiència quan al minut 81 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cobra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Freddy Lenton, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Malcolm Omer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cobra que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cobra van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ian Hollander va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malcolm Omer de Cobra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.