Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007098

Amistoso (Int.) 731007098 Información oficial sobre el partido 731007098 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 4 - 2 Running Boys Erkrath Alineación oficial del equipo 'Running Boys Erkrath' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 4 - 1 Running Boys Erkrath Alineación oficial del equipo 'Running Boys Erkrath' en el partido
Tiene un resultado normal 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): Una falta al minut 14 va provocar un lliure directe. Higinio Taboada el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Sergio Bernardos va augmentar l'avantatge de Ciudad a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Ciudad i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 72 minuts de joc. Mentre en Higinio Taboada el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el Ciudad va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Evelio Sánchez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Ciudad per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Kerison Sangirardi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Viamonte-Navarra per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jacinto Andreu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Adrián Arzadegos va fer al minut 67 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Walter Eduardo Urreta Vizcaya, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Eusebio Palla gairebé va marcar per a Ciudad des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Paco Jiménez Rota de Ciudad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Running Boys Erkrath

Goles Goles

  • 153 Minuto 66 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Mink Woesthoff va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Running va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 66.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 90, el jugador visitant Roberto Mons va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aroldo Bustamante va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mink Woesthoff rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Luna de Running la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.