Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006967

Amistoso (Int.) 731006967 Información oficial sobre el partido 731006967 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 4 - 0 De Blauwe Duivels BC Alineación oficial del equipo 'De Blauwe Duivels BC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 6 - 0 De Blauwe Duivels BC Alineación oficial del equipo 'De Blauwe Duivels BC' en el partido
Tiene mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els golets

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Oreste Galdón, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): golets va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eloy Gassius va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): golets va aconseguir el 3 - 0 quan Rafael Mons va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Eloy Gassius va incrementar l'avantatge de golets amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): golets va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón Bolòs ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Tomás Sánchez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de golets se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Tomás Sánchez de golets no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Luca Maccarone, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramón Bolòs. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dănuţ Bădeliţă de golets es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

De Blauwe Duivels BC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Duivels van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Theodor Schlossnickel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Duivels van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Theodor Schlossnickel des de l'esquerra va sortir desviat.