Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006747

Amistoso (Int.) 731006747 Información oficial sobre el partido 731006747 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 3 - 1 DutchEagle85 Alineación oficial del equipo 'DutchEagle85' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 1 - 1 DutchEagle85 Alineación oficial del equipo 'DutchEagle85' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern Retiro

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Bayern amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Santi Ucieda va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Bayern va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Jesús Knorr Garrido.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Francisco Guelbás va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Dominic Depasse va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bayern va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gilbert Sheppard va sortir per sobre el travesser.

DutchEagle85

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, Beintse Wilman va pentinar un córner cap al segon pal que David Rauscher va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Després de 89 minuts, Anthony Villa va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Robustiano Ríos el va poder desviar a córner.