Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006634

Amistoso (Int., RC) 731006634 Información oficial sobre el partido 731006634 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Marccram07 Alineación oficial del equipo 'Marccram07' en el partido 0 - 2 Belenenses Sempre Alineación oficial del equipo 'Belenenses Sempre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marccram07 Alineación oficial del equipo 'Marccram07' en el partido 1 - 1 Belenenses Sempre Alineación oficial del equipo 'Belenenses Sempre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marccram07

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Marccram07 es va veure beneficiat per la polèmica al minut 7, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jon Iturriotz va relliscar al moment de fer el xut i el porter Wisi Lickert no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Pedro Utrera ja els havia advertit que el porter contrari, en Wisi Lickert, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Belenenses Sempre

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Belenenses va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fabrizio Pentenero, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Massimo Lardon que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Julián Pizarro Delorenzi va pentinar un córner cap al segon pal que Robbin van Heeze va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alfredo Vieira al minut 8 semblava entrar, però Diego Oña Espinosa va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15 Diego Oña Espinosa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfredo Vieira, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Platon Galanichev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Oña Espinosa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Platon Galanichev. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.