Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006598

Amistoso (Int., RC) 731006598 Información oficial sobre el partido 731006598 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

AGUILA FC Alineación oficial del equipo 'AGUILA FC' en el partido 2 - 3 Grande Kickers Alineación oficial del equipo 'Grande Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AGUILA FC Alineación oficial del equipo 'AGUILA FC' en el partido 5 - 0 Grande Kickers Alineación oficial del equipo 'Grande Kickers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AGUILA FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats van embogir quan en Pepe Echebarría va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de EL AGUILA.
  • 120 Minuto 86 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Tuomas Sirola al minut 86, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al EL AGUILA i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tuomas Sirola va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Jan-Dirk Sonnleitner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): EL AGUILA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Efrén Gorostiaga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Reinaldo Bengolea de EL AGUILA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Efrén Gorostiaga de EL AGUILA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepe Echebarría.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pepe Echebarría de EL AGUILA es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

Grande Kickers

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Knud Güldene marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 89, quan Dominik Gschwendt va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Al minut 114 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kickers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Austin Kleefeldt.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Martínez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 44 de joc.
  • 281 Minuto 117 (Ocasión por el centro): Keno Lakemann quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fab Byrne, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Knud Güldene de Kickers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Keno Lakemann de Kickers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willfried Edlinger de Kickers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.