Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006583

Amistoso (Int.) 731006583 Información oficial sobre el partido 731006583 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Sporting Tordomar Alineación oficial del equipo 'Sporting Tordomar' en el partido 6 - 1 Moda united Alineación oficial del equipo 'Moda united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting Tordomar Alineación oficial del equipo 'Sporting Tordomar' en el partido 6 - 0 Moda united Alineación oficial del equipo 'Moda united' en el partido
Tiene un resultado normal 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Tordomar

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sporting una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Antonio Vicioso, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nikolai Berg de Sporting aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del united. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Dueñas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sporting es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 66.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Dueñas es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Artur Aparandieta va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sporting pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Vicioso va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Mateu Morella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Sporting va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mateu Morella va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nickolas Vandersmissen.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Vicioso va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Vicioso va ridiculitzar a en Harm Zander amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Moda united

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 19 minuts, Sa'dun Al Awadhi va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Reinaart Krabbé de united va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antoine Assink de united es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.