Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006351

Amistoso (Int.) 731006351 Información oficial sobre el partido 731006351 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Recreo Alineación oficial del equipo 'Recreo' en el partido 2 - 1 Tirifilos FC Alineación oficial del equipo 'Tirifilos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreo Alineación oficial del equipo 'Recreo' en el partido 3 - 0 Tirifilos FC Alineación oficial del equipo 'Tirifilos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreo

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Peter 'Nuez' Karlsson de Recreo, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Recreo, atacant per l'esquerra al minut 48, va aprofitar el magnífic llançament de Piotr Dworczak per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Peter 'Nuez' Karlsson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Robrecht Allary va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Justo Gijón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Baltasar Blanch va rematar alt.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Recreo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Peter 'Nuez' Karlsson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Piotr Dworczak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tirifilos FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juliusz Czubaszek sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 13 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.