Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006043

Amistoso (Int., RC) 731006043 Información oficial sobre el partido 731006043 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

giangi fc Alineación oficial del equipo 'giangi fc' en el partido 1 - 2 Baetica F.C Alineación oficial del equipo 'Baetica F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
giangi fc Alineación oficial del equipo 'giangi fc' en el partido 2 - 1 Baetica F.C Alineación oficial del equipo 'Baetica F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

giangi fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de giangi. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Luca Salini xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giovanni D'Ambrosi.

Baetica F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Baetica van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 43, quan Jorge Hernández Mérida va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 48, quan Jonathan Adam va posar els visitants Baetica per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Nino Bóveda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Baetica que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nino Bóveda va fer al minut 63 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ismael Olivares, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Octav Câţu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Hernández Mérida de Baetica es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.