Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731005970

Amistoso (Int.) 731005970 Información oficial sobre el partido 731005970 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Salinas Snakes Alineación oficial del equipo 'Salinas Snakes' en el partido 1 - 0 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salinas Snakes Alineación oficial del equipo 'Salinas Snakes' en el partido 1 - 1 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salinas Snakes

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Casper Speik arribés a peus de Oscar Gagern, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Salinas el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ulf Bausewein va rematar alt.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 51 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrii Zhdanov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Isaac Morales al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Josef Adamus va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dirk Solka de Salinas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Ulf Bausewein de Salinas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ulf Bausewein se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Fúboltotal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fúboltotal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francés Cifre, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Pablo Gutiérrez Gasset, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabian Petra.