Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731004350

Amistoso (Int., RC) 731004350 Información oficial sobre el partido 731004350 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 5 - 2 FC Maxon Alineación oficial del equipo 'FC Maxon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 2 - 1 FC Maxon Alineación oficial del equipo 'FC Maxon' en el partido
Tiene bastante suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 88 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 88. Allan Hinze, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Allan Hinze, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Al minut 94 els aficionats van embogir quan en Teodors Ducmanis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Pajaritos.
  • 130 Minuto 97 (Gol de falta): El gol de falta de Allan Hinze sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 97 i ampliar l'avantatge de Pajaritos a 4 - 2.
  • 131 Minuto 111 (Gol por el centro): Al minut 111 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rubén Meléndez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Pajaritos.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 el Pajaritos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Stephan Meeßen no va estar gens encertat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Pajaritos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Jesús Amador va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 101 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pajaritos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rubén Meléndez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 101 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amusko Cornel de Pajaritos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Maxon

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Darkhan Baymagambetov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rüdiger Lehberger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kasym Ryskulov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Daniar Hamatov, als 17 minuts, va fallar per ben poc.