Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731003126

Amistoso (Int., RC) 731003126 Información oficial sobre el partido 731003126 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

Furundžije Alineación oficial del equipo 'Furundžije' en el partido 3 - 0 Competa Luchadores Alineación oficial del equipo 'Competa Luchadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Furundžije Alineación oficial del equipo 'Furundžije' en el partido 2 - 0 Competa Luchadores Alineación oficial del equipo 'Competa Luchadores' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furundžije

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Furundžije, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Erik Cousiño per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 36 minuts de joc, Serghei Predoiu, corrent com un esperitat, superà primer Ireber Lanborena per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Furundžije va augmentar la diferència quan Erik Cousiño no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Saša Basarić quasi marca en una jugada assajada de córner que Miloš Ðuričko havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Serghei Predoiu va rematar alt.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Luchadores. La jugada d'estratègia del Furundžije per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Serghei Predoiu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik Cousiño de Furundžije va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Competa Luchadores

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Luchadores van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 85 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Santiago Suñer no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ireber Lanborena de Luchadores es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Entralgo de Luchadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.