Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002977

Amistoso (Int., RC) 731002977 Información oficial sobre el partido 731002977 en Hattrick

17.04.2024 18:50:00

Yellow Green Alineación oficial del equipo 'Yellow Green' en el partido 0 - 5 Karl Meyer Umweltdienste Hamburg Alineación oficial del equipo 'Karl Meyer Umweltdienste Hamburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Yellow Green Alineación oficial del equipo 'Yellow Green' en el partido 1 - 7 Karl Meyer Umweltdienste Hamburg Alineación oficial del equipo 'Karl Meyer Umweltdienste Hamburg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yellow Green

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Ximénez.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Ximénez de Yellow va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Karl Meyer Umweltdienste Hamburg

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Radu Ţolea que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SAT.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Radu Ţolea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 8, i va fer pujar el 0 - 2 per a SAT.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SAT van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Teddy Ellis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Filip Ibrišimović va anar directament als peus de Radu Ţolea que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 4.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Omar Ogilvy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radu Ţolea. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Yousef Jaghbeer va marxar per velocitat al minut 28 i va fer una passada de la mort a Eskil Indrelid, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Radu Ţolea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.