Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002761

Amistoso (Int., RC) 731002761 Información oficial sobre el partido 731002761 en Hattrick

17.04.2024 06:30:00

Sweet Harmony Alineación oficial del equipo 'Sweet Harmony' en el partido 3 - 1 Country singers Alineación oficial del equipo 'Country singers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sweet Harmony Alineación oficial del equipo 'Sweet Harmony' en el partido 1 - 1 Country singers Alineación oficial del equipo 'Country singers' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,1 % 16,6 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sweet Harmony

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Hein Mg Swe, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): El contraatac de Harmony va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Julio César Félix va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 56 una excel·lent centrada de Rascislau Maiseeu va arribar a Balduin Happel, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Veasna Voeum va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Olav Eie va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Country singers

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Country al minut 37. Marcos Silvarrey va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Country va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kyle Meckatzer va desviar el xut final de Kjartan Torvanger després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Kjartan Torvanger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Country que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Lars Sivertsen quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Kyle Meckatzer va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Knut Nesbø de Country es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sølve Kirkhus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.