Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002079

Amistoso (Int., RC) 731002079 Información oficial sobre el partido 731002079 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Auryn F.C. Alineación oficial del equipo 'Auryn F.C.' en el partido 0 - 1 ShineBets ALH Alineación oficial del equipo 'ShineBets ALH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Auryn F.C. Alineación oficial del equipo 'Auryn F.C.' en el partido 2 - 0 ShineBets ALH Alineación oficial del equipo 'ShineBets ALH' en el partido
Tiene mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Auryn F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Auryn F.C. Guido Wittemberg quasi va assolir l'empat al minut 21 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en 李 (Li) 若权 (Ruoquan) va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Andrei-Gabriel Popovici va estar a punt d'empatar per a Auryn F.C. quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Mendoza va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el Auryn F.C. va posar setge sobre la defensa central visitant però en 李 (Li) 若权 (Ruoquan) no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Yuriy Osherov quasi empata el partit per a Auryn F.C., si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emmerson Shinde de Auryn F.C. es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

ShineBets ALH

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Felipe Espinoza sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Noé Garza que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Sansón Amaya va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en José Ángel Yurre va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sansón Amaya rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kyle Albritton es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ShineBets sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Ángel Yurre, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Sansón Amaya de ShineBets va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Noé Garza de ShineBets es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kyle Albritton.