Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001638

Amistoso (Int., RC) 731001638 Información oficial sobre el partido 731001638 en Hattrick

17.04.2024 13:00:00

F.C. De Penninc Alineación oficial del equipo 'F.C. De Penninc' en el partido 3 - 2 Sombra Blanca C.F. Alineación oficial del equipo 'Sombra Blanca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. De Penninc Alineación oficial del equipo 'F.C. De Penninc' en el partido 2 - 0 Sombra Blanca C.F. Alineación oficial del equipo 'Sombra Blanca C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. De Penninc

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els seguidors del F.C.d.P van tornar a saltar d'alegria al minut 68. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en León Massardo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, el F.C.d.P va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gabriel Rottweil, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 124 Minuto 91 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 91 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Marco Pellizzaro. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): F.C.d.P va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jonathan Bombeke va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Orozco León.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): F.C.d.P va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Aleksandar Pantić va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En León Massardo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.d.P se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Ilias Paramithis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.d.P.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jonathan Bombeke no s'ho podia creure.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Genrikh Vinokur va estar a punt d'empatar per a F.C.d.P quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Orozco León va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Tomas Erica de F.C.d.P va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sombra Blanca C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Sombra va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Yafren Karkouri rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 36.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Sombra va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aitanu Egozcue, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Yafren Karkouri que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sombra van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sebastian Biro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 73 minuts, el Sombra va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Jonathan Montes Fuentes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sombra que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Darien Martín de Sombra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.