Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001613

Amistoso (Int., RC) 731001613 Información oficial sobre el partido 731001613 en Hattrick

17.04.2024 14:00:00

TJ Poustmenovci Alineación oficial del equipo 'TJ Poustmenovci' en el partido 4 - 0 ZWÄTSCHGELUTZ Alineación oficial del equipo 'ZWÄTSCHGELUTZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TJ Poustmenovci Alineación oficial del equipo 'TJ Poustmenovci' en el partido 2 - 0 ZWÄTSCHGELUTZ Alineación oficial del equipo 'ZWÄTSCHGELUTZ' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Poustmenovci

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ladislav Cyrus, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Poustmenovci se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Poustmenovci va aconseguir el 2 - 0 quan Vincenzo Moggi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ladislav Cyrus va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Poustmenovci va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ladislav Cyrus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

ZWÄTSCHGELUTZ

Goles Goles

  • 109 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): George Pantazi es va complicar la vida al minut 39 intentant esquivar Ladislav Cyrus en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Poustmenovci, va robar-li la pilota i va marcar el 4 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): ZWÄTSCHGELUTZ van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 56, però Andre Zwicky va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ZWÄTSCHGELUTZ van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mircea Vasilescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Pérez de ZWÄTSCHGELUTZ es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mircea Vasilescu de ZWÄTSCHGELUTZ es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.