Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001339

Amistoso (Int., RC) 731001339 Información oficial sobre el partido 731001339 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido 1 - 5 KamikazeGrandmas Alineación oficial del equipo 'KamikazeGrandmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido 0 - 2 KamikazeGrandmas Alineación oficial del equipo 'KamikazeGrandmas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa de Grado

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jaromír Záleta va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Grado, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Ildefonso Clemente va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelhamid Khardi de Grado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

KamikazeGrandmas

Goles Goles

  • 190 Minuto 10 (Gol de falta): Al 10 minuts, El KamikazeGrandmas va fer el 0-1. En Matthew Marchese va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a KamikazeGrandmas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Mbargou Coulibaly.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 35 i semblava que KamikazeGrandmas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Demis Karaoglanidis va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Ivan Sesplugues va augmentar l'avantatge de KamikazeGrandmas a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): El Matthew Marchese va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel KamikazeGrandmas. 1-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Nani Kxao Phiri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Otger Bagué va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Ivan Sesplugues va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ivan Sesplugues de KamikazeGrandmas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Demis Karaoglanidis després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Otger Bagué va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Thomas Errico de KamikazeGrandmas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.