Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001094

Amistoso (Int.) 731001094 Información oficial sobre el partido 731001094 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido 1 - 2 Sporting Fife Alineación oficial del equipo 'Sporting Fife' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido 0 - 1 Sporting Fife Alineación oficial del equipo 'Sporting Fife' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 16 minuts quan Pepe Tashintuña va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a OrUjO.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del OrUjO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Narciso Ramiro Gómez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Llàtzer Moranta que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Horacio Aldo Amalfitani.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Liavon Tabuhou de OrUjO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting Fife

Goles Goles

  • 106 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Reagan Gardner sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 49 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Sporting va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jeff Rennie, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alfie Harper, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.