Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000828

Amistoso (Int.) 731000828 Información oficial sobre el partido 731000828 en Hattrick

17.04.2024 23:00:00

Canada1 Alineación oficial del equipo 'Canada1' en el partido 1 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canada1 Alineación oficial del equipo 'Canada1' en el partido 1 - 0 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canada1

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Torben Thalauer va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Sterling Sailer de Canada1 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cíes Wolves FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Pedro Rafael Climent va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Wolves.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Wolves va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Manuel Romero Mallo va quedar-se sol davant el porter Bryan Vo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Wolves van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Corrado Basilissi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gian Luigi Thalauer haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Wolves al minut 37.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Wolves que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Romero Mallo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Wolves va estar a punt d'empatar al 47 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jorge Rubio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): Wolves va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jorge Rubio va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wolves, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Enrique Español va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Wolves va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joan Pratsevalls, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.