Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000657

Amistoso (Int.) 731000657 Información oficial sobre el partido 731000657 en Hattrick

17.04.2024 15:15:00

Atlètic Nabateu Alineación oficial del equipo 'Atlètic Nabateu' en el partido 0 - 1 Kickers Jamaica Alineación oficial del equipo 'Kickers Jamaica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Nabateu Alineación oficial del equipo 'Atlètic Nabateu' en el partido 0 - 1 Kickers Jamaica Alineación oficial del equipo 'Kickers Jamaica' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Nabateu

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlètic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Francesc Llopart des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Augusto Tomás de Atlètic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benzion Levi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Kickers Jamaica

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alton Pluviose que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kickers.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Clarke Wynne va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antoni Pocurull va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Federico Furiani quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antoni Pocurull, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Calvin Duvalier va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kickers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Federico Furiani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Junior Gray de Kickers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.