Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999726

Amistoso (Int.) 730999726 Información oficial sobre el partido 730999726 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 1 - 1 Jah Goats Alineación oficial del equipo 'Jah Goats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 0 - 4 Jah Goats Alineación oficial del equipo 'Jah Goats' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): MADRE va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Valèri Cos, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Luis Fariñas de MADRE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juan Luis Fariñas de MADRE per doble groga al minut 82.

Jah Goats

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Yaacov Chay va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Hany Qinawy va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Peruxu Dávila va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Goats la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Shlomi Be'eri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Yaacov Chay va estar a punt de posar per davant a Goats amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Peruxu Dávila va impedir un gol cantat.