Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999485

Amistoso (Int.) 730999485 Información oficial sobre el partido 730999485 en Hattrick

17.04.2024 14:45:00

Fumpen Rebstein Alineación oficial del equipo 'Fumpen Rebstein' en el partido 0 - 4 Kfar Saba F.C. Alineación oficial del equipo 'Kfar Saba F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fumpen Rebstein Alineación oficial del equipo 'Fumpen Rebstein' en el partido 0 - 2 Kfar Saba F.C. Alineación oficial del equipo 'Kfar Saba F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fumpen Rebstein

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valdemar Augusto Ferreira de Rebstein la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Armand Feyereisen de Rebstein amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kfar Saba F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Edward Budziński va anar directament als peus de Ciro Parmentola que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 en Wespazjan Szot va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Edward Budziński podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alessandro Tafuri va augmentar l'avantatge de Kfar a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a Kfar l'avantatge per 0 - 4. Ciro Parmentola en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Edward Budziński va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ciro Parmentola al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giampietro Breviglieri va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.