Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999357

Amistoso (Int.) 730999357 Información oficial sobre el partido 730999357 en Hattrick

17.04.2024 22:05:00

Boca Bunga Gurken Grenada Alineación oficial del equipo 'Boca Bunga Gurken Grenada' en el partido 0 - 2 Sol Redondo FC Alineación oficial del equipo 'Sol Redondo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Boca Bunga Gurken Grenada Alineación oficial del equipo 'Boca Bunga Gurken Grenada' en el partido 1 - 5 Sol Redondo FC Alineación oficial del equipo 'Sol Redondo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boca Bunga Gurken Grenada

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Grenada va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Carlos Zarlenga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Otis Ogilvie va entorpir al marcador d'en Bogusław Janicki per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Yordan Karchev va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Grenada sortien al contraatac. La falta llançada per Juan Carlos Zarlenga va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lenaïc Cendrier de Grenada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sol Redondo FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Redondo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Roger Montalbà es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Brian 'Paradox' Moore va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Redondo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alexander Buglyó va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.