Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999000

Amistoso (Int., RC) 730999000 Información oficial sobre el partido 730999000 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

DAREK Alineación oficial del equipo 'DAREK' en el partido 4 - 6 Cayo S.A. Alineación oficial del equipo 'Cayo S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DAREK Alineación oficial del equipo 'DAREK' en el partido 2 - 1 Cayo S.A. Alineación oficial del equipo 'Cayo S.A.' en el partido
Tiene suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAREK

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): DAREK prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Jacek Pyra va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Piotr Wywrocki va donar a DAREK un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Bartosz Taraszkiewicz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de DAREK.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bartosz Taraszkiewicz va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Wacław Walachowski hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Artur Sańko havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Bartosz Taraszkiewicz del DAREK ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 117 (Ocasión por el centro): En Bartosz Taraszkiewicz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DAREK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Przemysław Szczodry de DAREK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jan Dziamski va xutar fora per a DAREK, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DAREK, Piotr Wywrocki, col·locà la pilota just a les mans d'en Walenty Hejzner. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Łucjan Bąski de DAREK va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DAREK Waldemar Pirogowicz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Walenty Hejzner. El marcador continuava 4 - 6.

Cayo S.A.

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 en Wai Yint Tun va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Nicolás Blay, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 58.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Jaime Robledo va pentinar un córner cap al segon pal que Víctor Vañó va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 3.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Joan Yépez marqués l'empat. Al minut 89 el marcador mostrava un empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cayo, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Mario Gallo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Paco Lestegás xutant per a Cayo va fer anar la pilota just on la volia, però Wojciech Piechociński, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Ernesto Campana anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Cayo.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Cayo Víctor Vañó no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Wojciech Piechociński es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.