Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998971

Amistoso 730998971 Información oficial sobre el partido 730998971 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 1 - 0 Gure Txokoa Alineación oficial del equipo 'Gure Txokoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 3 - 0 Gure Txokoa Alineación oficial del equipo 'Gure Txokoa' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops C.F

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Soriano Pineda de Llops va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Llops per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manolo Valle Goyanes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Fran Amils Pibernat arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Llops va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Renato Graaf en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Ricardos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Soriano Pineda de Llops gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Soriano Pineda va rematar alt.

Gure Txokoa

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Özgür Sinan Dimov quasi marca en una jugada assajada de córner que Carlos Vázquez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Txokoa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Topi Moisala va sortir per sobre el travesser.