Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998947

Amistoso (Int., RC) 730998947 Información oficial sobre el partido 730998947 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Gloria Bistrita FC Alineación oficial del equipo 'Gloria Bistrita FC' en el partido 3 - 1 Fenis-Dora Baltea Alineación oficial del equipo 'Fenis-Dora Baltea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gloria Bistrita FC Alineación oficial del equipo 'Gloria Bistrita FC' en el partido 5 - 0 Fenis-Dora Baltea Alineación oficial del equipo 'Fenis-Dora Baltea' en el partido
Tiene mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gloria Bistrita FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 28, Milán Illés de Bistrita empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Bistrita s'avançava al marcador al minut 61, després d'un rebot que va caçar en Ottó Fodor per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Alexandru Pogonaru de Bistrita va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Bistrita va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Milán Illés la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bistrita va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergiu Chircă en un 1 contra 1 amb el porter Giuseppe Patatti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Bistrita per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan Sorin Amzucu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Bistrita ho intentava per la dreta per mitjà de Alexandru Pogonaru, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Milán Illés va rematar alt.

Fenis-Dora Baltea

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kendall Seuskens sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 4 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.