Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998486

Amistoso (Int., RC) 730998486 Información oficial sobre el partido 730998486 en Hattrick

17.04.2024 23:10:00

FC Berg en Dal Alineación oficial del equipo 'FC Berg en Dal' en el partido 4 - 8 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC Berg en Dal Alineación oficial del equipo 'FC Berg en Dal' en el partido 0 - 10 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
Tiene mucha potra 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Berg en Dal

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Finn Overwyk sempre és una garantia. Al minut 17, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Abla Ghogli marcar el 1 - 0 per al Berg.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Brijesh Jawadekar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Berg.
  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Als 51 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Berg va acabar amb la pilota als peus de Humphrey Libanon que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 100 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64, Hermes Del Transito Urriola va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jaime Villa es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yuli Stoyanov de Berg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los cuchilleros vuelven

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 24, quan Isaac Galicia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Hermógenes Appleyard, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 29.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fermín Malafaya es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Marcos Raguenel va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Garaitz Zamakola va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fermín Malafaya va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 4 - 7 per sobre quan Garaitz Zamakola va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Al minut 91, un xut de Marcos Raguenel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 4 - 8 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Sola de cuchilleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.