Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730996748

Amistoso 730996748 Información oficial sobre el partido 730996748 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

rapyloopys Alineación oficial del equipo 'rapyloopys' en el partido 0 - 2 Milinko FC Alineación oficial del equipo 'Milinko FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rapyloopys Alineación oficial del equipo 'rapyloopys' en el partido 2 - 1 Milinko FC Alineación oficial del equipo 'Milinko FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rapyloopys

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Simeón Valledor, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el rapyloopys va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vistilo Cernadas no va estar gens encertat.

Milinko FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ignacio Chiriboga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Pau Negre va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Milinko. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cado Capiáin va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 6. En Sergio Jiménez Cacho va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Pau Negre va estar a punt de posar per davant a Milinko amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Álvarez va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): David Escaray va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Álvarez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Milinko al minut 39, però el xut de Pau Negre va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, un refús desafortunat de Alberto Álvarez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Escaray no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pau Negre de Milinko va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.