Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730996660

Amistoso 730996660 Información oficial sobre el partido 730996660 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido 2 - 0 Laer Siteb C.F Alineación oficial del equipo 'Laer Siteb C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido 0 - 1 Laer Siteb C.F Alineación oficial del equipo 'Laer Siteb C.F' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Galacticos C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 14 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Binali Doğramacılar. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sage Palandro es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Batıhan Lehatin de Galacticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nándor Borsay es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Laer Siteb C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 21, en un 1 contra 1 amb el porter, però Giuseppe Tirone va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de János Kvasz des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Grégori Maréchal va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Andrés Marcelo Cuestas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ceri Jones va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.