Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730996473

Amistoso 730996473 Información oficial sobre el partido 730996473 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Tercios Españoles Alineación oficial del equipo 'Tercios Españoles' en el partido 1 - 1 Great Leeds United Alineación oficial del equipo 'Great Leeds United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tercios Españoles Alineación oficial del equipo 'Tercios Españoles' en el partido 1 - 4 Great Leeds United Alineación oficial del equipo 'Great Leeds United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tercios Españoles

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Mircea Ivanciu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Españoles.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Españoles va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mircea Ivanciu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Arnošt Bojda va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Massimiliano Sarnataro aquest no va estar a l'altura.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Españoles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Massimiliano Sarnataro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Mircea Ivanciu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Simó de Saiol va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Juan Ibarguen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Españoles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Great Leeds United

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Beppino Del piano que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Faycán Huerco va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): United va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rafael Castells va anar a parar a les mans del porter.
  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Beppino Del piano va ridiculitzar a en Artur Cichal amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rafael Castells va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Dennis Lehnen era fer passades de llarga distància. Al minut 62 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Rafael Castells però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matěj Holiš es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.