Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730996459

Amistoso 730996459 Información oficial sobre el partido 730996459 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Pallars F.C. Alineación oficial del equipo 'Pallars F.C.' en el partido 5 - 1 Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pallars F.C. Alineación oficial del equipo 'Pallars F.C.' en el partido 3 - 0 Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido
Tiene suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallars F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bran Baredo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pallars se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pallars pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cado Melena va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pallars va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heino Cramer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Pallars va aconseguir el 4 - 1 quan Robert Pairó va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Yvo Gunzel va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 84 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Pallars va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Alberto Trenor va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Alberto Álvarez.

Club Atlético Gaditano

Goles Goles

  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Atlético va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Ander Gaytán va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dror Gold va sortir per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Mario Jesús Maestre va servir per deixar enrere el gegant Günter Weiß al minut 31, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 250 Minuto 37 (Ocasión de falta): Ernesto Normandia va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 37.
  • 225 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Dror Gold de Atlético va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fritz Schlicht.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Davide Buta de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.