Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730995628

Amistoso 730995628 Información oficial sobre el partido 730995628 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

salmorejo 14 Alineación oficial del equipo 'salmorejo 14' en el partido 3 - 4 mi marinin Alineación oficial del equipo 'mi marinin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
salmorejo 14 Alineación oficial del equipo 'salmorejo 14' en el partido 0 - 3 mi marinin Alineación oficial del equipo 'mi marinin' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

salmorejo 14

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Antonio Narganes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el salmorejo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Antonio Narganes, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 135 Minuto 56 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ricardo Laurnagaray de salmorejo va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): salmorejo van sortir al contraatac al minut 66, però Ricardo Laurnagaray va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Moragas de salmorejo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Saverio Chinellato de salmorejo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

mi marinin

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Vicente Schwab va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per marinin va ser Vicente Schwab, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Vicente Schwab marqués l'empat. Al minut 81 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del marinin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rubén Arizmendi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mario Petretta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Diego Robles va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rubén Arizmendi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oskar Lundgren de marinin es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Robles de marinin es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.