Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730995390

Amistoso (RC) 730995390 Información oficial sobre el partido 730995390 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Jareño Deportivo Alineación oficial del equipo 'Jareño Deportivo' en el partido 1 - 2 ii desu ne Alineación oficial del equipo 'ii desu ne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Jareño Deportivo Alineación oficial del equipo 'Jareño Deportivo' en el partido 0 - 8 ii desu ne Alineación oficial del equipo 'ii desu ne' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jareño Deportivo

Goles Goles

  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 78 i semblava que Deportivo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Adrian Duduc va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pavel Levchenko va ridiculitzar a en Simão José Vicente amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesus José Pagnoncelli de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elvis Loison.

ii desu ne

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de desu va ser finalitzada des de l'esquerra per Leo Pasanen al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, desu va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jacob van den Berken.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Jaume Fortuny, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leo Pasanen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Florin Iordache ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jędrzej Otrębski. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): desu quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Thibault Lantenois va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Florin Iordache va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gregor Block quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jaume Fortuny, però la pilota va topar amb el travesser.