Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730995156

Amistoso (RC) 730995156 Información oficial sobre el partido 730995156 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido 5 - 1 Sporting Elounda Alineación oficial del equipo 'Sporting Elounda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido 5 - 0 Sporting Elounda Alineación oficial del equipo 'Sporting Elounda' en el partido
Tiene un resultado normal 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WONDER HOOLIGANS

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Giuseppe Giambertone va donar a HOOLIGANS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): HOOLIGANS prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Björn Laros va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a HOOLIGANS i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 39 minuts de joc. Mentre en Rodolfo Didier el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alberto Rendón, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a HOOLIGANS.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en David-Alexandre Clément va augmentar l'avantatge de HOOLIGANS a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Alberto Rendón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El HOOLIGANS ho intentava per la dreta per mitjà de Anastácio Branco Marques, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michał Cudak va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Giuseppe Giambertone. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Michał Cudak per la seva rapidesa. Al minut 64 va intentar marxar per velocitat d'en Renato Estébanez, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Emanuel Tomás Rueda al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Quintana va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Manuel Battaner de HOOLIGANS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Quintana de HOOLIGANS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting Elounda

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Endika Solozabal va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sporting, al minut 29. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Sporting, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Eloy Guixart va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Grzegorz Miechowicz va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Przemysław Mikłosik no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Antonio Jesús Beltrán Pedreira va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.