Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730995039

Amistoso 730995039 Información oficial sobre el partido 730995039 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

F. C. Aleix Alineación oficial del equipo 'F. C. Aleix' en el partido 2 - 2 Soldados de Obeng Alineación oficial del equipo 'Soldados de Obeng' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Aleix Alineación oficial del equipo 'F. C. Aleix' en el partido 2 - 1 Soldados de Obeng Alineación oficial del equipo 'Soldados de Obeng' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Aleix

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 31 minuts, Tancredo Jiménez Cacho va superar per velocitat Arthur Guiral per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fidel González Campillo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aleix se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Aleix va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tancredo Jiménez Cacho en un 1 contra 1 amb el porter Hugo Gunst, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Emiliano Freijeiro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Emiliano Freijeiro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Soldados de Obeng

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Yves Euler va marcar al minut 19 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 80, quan Arthur Guiral va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soldados va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bogdan Bute, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Soldados va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ludvík Juran, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Torbjörn Hedlius va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.