Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730994310

Amistoso (Int.) 730994310 Información oficial sobre el partido 730994310 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

Wraith team from Atlantis Alineación oficial del equipo 'Wraith team from Atlantis' en el partido 3 - 4 FC Siegpower Alineación oficial del equipo 'FC Siegpower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wraith team from Atlantis Alineación oficial del equipo 'Wraith team from Atlantis' en el partido 1 - 3 FC Siegpower Alineación oficial del equipo 'FC Siegpower' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wraith team from Atlantis

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Joachim Dąbski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Wraith al minut 61. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Carsten Nafzinger va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Krzysztof Pajęcki de Wraith va demostrar les seves habilitats al minut 90 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Werner Bizzarri quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Wraith va estar a punt d'arribar en un córner. En Walerian Żuchowski va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Leonard Rzodkiewicz de Wraith va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Joachim Dąbski de Wraith va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Siegpower

Goles Goles

  • 160 Minuto 12 (Gol de falta): Siegpower, al minut 12, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Farid Giosefi.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Franz-Dieter Bily donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Laisvutis Lokys va aprofitar un error defensiu al minut 49, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Siegpower.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Farid Giosefi va arribar a 曹 (Cao) 恆倫 (Henglun), que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Siegpower que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ostap Sitkin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.