Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730994166

Amistoso 730994166 Información oficial sobre el partido 730994166 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Verkache Alineación oficial del equipo 'Verkache' en el partido 4 - 2 Jimy F.C Alineación oficial del equipo 'Jimy F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Verkache Alineación oficial del equipo 'Verkache' en el partido 4 - 1 Jimy F.C Alineación oficial del equipo 'Jimy F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Verkache

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Orlando dos Santos de Verkache aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Orlando dos Santos de Verkache, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Orlando dos Santos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Verkache.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Bengt Öhrskog va augmentar l'avantatge de Verkache a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gerónimo Capiáin va rematar alt.

Jimy F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Jimy van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ángel Andrés Cogonbrellas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 154 Minuto 62 (Gol de penalti): Jimy va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Alexey Verbenko.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Primo Migliorati la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Jimy havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Jimy van seguir progressant per la banda dreta. José Barbarán va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vicente Aponte de Jimy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.