Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730994062

Amistoso (Int., RC) 730994062 Información oficial sobre el partido 730994062 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

FC Energy Frata Alineación oficial del equipo 'FC Energy Frata' en el partido 2 - 1 B. Buchinen Alineación oficial del equipo 'B. Buchinen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Energy Frata Alineación oficial del equipo 'FC Energy Frata' en el partido 2 - 0 B. Buchinen Alineación oficial del equipo 'B. Buchinen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Energy Frata

Goles Goles

  • 124 Minuto 51 (Gol de penalti): Al minut 51 l'àrbitre va premiar Energy amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Dragoş Matei va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Energy s'avançava al marcador al minut 74, després d'un rebot que va caçar en Luca Răducanu per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Florin-Andrei Someşfălean quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dragoş Matei de Energy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ionuţ Ciobăniţă de Energy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

B. Buchinen

Goles Goles

  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Lutomysł Błachowicz de Buchinen va marcar de penal l'empat al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Lutomysł Błachowicz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marian Oană, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Parzival Kleemann, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Buchinen va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Allaoua Najim es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damiano Fainelli.