Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993837

Amistoso (Int., RC) 730993837 Información oficial sobre el partido 730993837 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Pumes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pumes F.C.' en el partido 2 - 3 FC. Nights Alineación oficial del equipo 'FC. Nights' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pumes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pumes F.C.' en el partido 0 - 4 FC. Nights Alineación oficial del equipo 'FC. Nights' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pumes F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Ernesto Serrano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Asen Tzintzarski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ernesto Serrano va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 44.

FC. Nights

Goles Goles

  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gisbert Helfer era molt més ràpid que el defensa Zois Gkazidis. Al minut 44, el jugador de Nights va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador de Nights Daniel Yubero va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 44 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Gisbert Helfer que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Daniel Yubero va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Gisbert Helfer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sylvestre Le Monnier va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Guy Leeuwenburgh, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Nights va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Daniel Yubero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): El Nights va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 61 amb un llançament de falta perillós. En Mário Sérgio Ferreira Leal però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Rutgerus Reinderman va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sylvestre Le Monnier, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Nights quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mio Luukkonen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Remon Zwolsman de Nights va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.