Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993812

Amistoso (Int.) 730993812 Información oficial sobre el partido 730993812 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

Mattack 13 ZH Alineación oficial del equipo 'Mattack 13 ZH' en el partido 0 - 2 1.FC Kühnitzsch Alineación oficial del equipo '1.FC Kühnitzsch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mattack 13 ZH Alineación oficial del equipo 'Mattack 13 ZH' en el partido 2 - 0 1.FC Kühnitzsch Alineación oficial del equipo '1.FC Kühnitzsch' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mattack 13 ZH

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Mattack va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tjakko van IJzerloo en un 1 contra 1 amb el porter Hansjürgen Haverkamp, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mattack per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Maurice Bozzolino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 290 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Omar M'Changama s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Torge Haselmaier va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 81 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Christophe Malle de Mattack va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

1.FC Kühnitzsch

Goles Goles

  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): En Andreas Schwalbach va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mario Bridelli la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tarcisio Anzio va augmentar l'avantatge de Kühnitzsch a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kühnitzsch van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mumba Chilengi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Kühnitzsch va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Heiner Weinhandl va desviar el xut final de Mario Bridelli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tarcisio Anzio de Kühnitzsch es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mumba Chilengi de Kühnitzsch va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.