Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993643

Amistoso (Int.) 730993643 Información oficial sobre el partido 730993643 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 7 - 2 De Limbo Lempkes Alineación oficial del equipo 'De Limbo Lempkes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 4 - 0 De Limbo Lempkes Alineación oficial del equipo 'De Limbo Lempkes' en el partido
Tiene bastante suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bombardero

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 del partit, el jugador Aurelian Bichiş de bombardero va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): bombardero va agafar avantatge al minut 28 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Aurelian Bichiş fent així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): bombardero va aconseguir el 3 - 1 quan Konrad Andrzejczuk va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): bombardero va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dimitris Chatzisavvas va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Konrad Andrzejczuk es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Dimitris Chatzisavvas va incrementar l'avantatge de bombardero amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Denis Korbinčík va aprofitar per marcar el 7 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Denis Korbinčík va rematar alt.

De Limbo Lempkes

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): El jugador Sep Driesse de Lempkes es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jan-Arie Bolwerk sempre és una garantia. Al minut 52, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Lamar Nembhard marcar el 5 - 2 per al Lempkes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pompeu Vich de Lempkes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.