Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993372

Amistoso (Int., RC) 730993372 Información oficial sobre el partido 730993372 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido 0 - 1 FC Riesenrad Alineación oficial del equipo 'FC Riesenrad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido 0 - 1 FC Riesenrad Alineación oficial del equipo 'FC Riesenrad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZUMACAS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): ZUMACAS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Petr Hodík va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ZUMACAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Just Munk va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Alexander Honze hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fritz Thiele havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Just Munk va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ZUMACAS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Isurieta de ZUMACAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Walt Bax de ZUMACAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walt Bax es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC Riesenrad

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): En Mirko La Massa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 30. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Riesenrad van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dejan Pointner, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Simon Ernst ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 31 en Osman Reichl ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ralf Haydn el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 284 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Mirko La Massa de Riesenrad va fallar un penal al minut 68. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.