Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993266

Amistoso 730993266 Información oficial sobre el partido 730993266 en Hattrick

17.04.2024 19:30:00

Short Valley FC Alineación oficial del equipo 'Short Valley FC' en el partido 2 - 5 Stabilt FC Alineación oficial del equipo 'Stabilt FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Short Valley FC Alineación oficial del equipo 'Short Valley FC' en el partido 0 - 5 Stabilt FC Alineación oficial del equipo 'Stabilt FC' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Short Valley FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Felix Stridh, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Valley es posava per davant!
  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Abel Håkansson sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 33 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): József Rába estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ben Mouchard, als 24 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en József Rába, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Peter Lundevall es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Stabilt FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador visitant Marcin Kończal va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 14 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Hadar Fjällkvist que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Set Martinsson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Stabilt va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Set Martinsson, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a Stabilt l'avantatge per 2 - 5. Hayri Salman en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Charles Phiri que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Stabilt va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Mirosław Libuda va quedar-se sol davant el porter Terry Tschäppät, però aquest va poder aturar el xut.