Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993063

Amistoso (Int.) 730993063 Información oficial sobre el partido 730993063 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido 1 - 2 gunzwil players Alineación oficial del equipo 'gunzwil players' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido 2 - 0 gunzwil players Alineación oficial del equipo 'gunzwil players' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limones CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Haize Zamaloa va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gaëtan Schnitz per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Héctor Guzmán Zarpas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Limones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan José Antonio Anaut va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Héctor Guzmán Zarpas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Limones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Hormaza de Limones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

gunzwil players

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 27 minuts quan Olympio Bechtiger va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a gunzwil.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): En Norbert Sebastiani va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Štefan Lukanc va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però José Antonio Anaut va xutar a fora.
  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): gunzwil van sortir al contraatac al minut 13, però Nikolaos Yiannos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gunzwil va anar a parar a la dreta de l'atac on en Johnny Gibler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Milaim Lauers va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de gunzwil que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Milaim Lauers va rebre molts aplaudiments. Al minut 66 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Milaim Lauers va intentar anar-se'n per velocitat al minut 75 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norbert Sebastiani de gunzwil es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.