Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730992979

Amistoso (Int., RC) 730992979 Información oficial sobre el partido 730992979 en Hattrick

17.04.2024 14:15:00

juventus_80 Alineación oficial del equipo 'juventus_80' en el partido 3 - 1 Football Club KONIN Alineación oficial del equipo 'Football Club KONIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
juventus_80 Alineación oficial del equipo 'juventus_80' en el partido 5 - 0 Football Club KONIN Alineación oficial del equipo 'Football Club KONIN' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juventus_80

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del juventus_80 s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mato Karpić que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 15 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Mato Karpić va donar a juventus_80 un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Als 70 minuts de joc, els nois de juventus_80 van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Kai Ermel augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Daris Fetibegović de juventus_80 va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Harun Alić al minut 6 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kai Ermel va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Witold Wojtków va fer una magnífica aturada al minut 11, tot i el bon llançament de falta de Kai Ermel.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El juventus_80 ho intentava per la dreta per mitjà de Harun Alić, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Harun Alić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Robbie Cartledge de juventus_80 va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Harun Alić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lazar Fetibegović.

Football Club KONIN

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Metod Chachula arribés a peus de Stefan Saladra, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Football el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bircan Zeyni de Football la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.