Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730992140

Amistoso (Int., RC) 730992140 Información oficial sobre el partido 730992140 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido 4 - 0 Il Grande mAgo in Bangladesh Alineación oficial del equipo 'Il Grande mAgo in Bangladesh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido 2 - 0 Il Grande mAgo in Bangladesh Alineación oficial del equipo 'Il Grande mAgo in Bangladesh' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESTRELLACF

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Enrico Lemmi va donar a ESTRELLACF un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): ESTRELLACF va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Víctor Rot va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el ESTRELLACF va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hassaan Moghazi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, ESTRELLACF va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Víctor Rot, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Paco La Riba Llera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Kristian Gibbs gairebé va marcar per a ESTRELLACF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abdul Pasha al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hassaan Moghazi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Paco La Riba Llera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Il Grande mAgo in Bangladesh

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francisco Giménez Guerra va marxar de Veranus Koumantarakis en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de il mAgo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Parvaiz Muhammad va entorpir al marcador d'en Kazi Muhammad per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): il mAgo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Francisco Giménez Guerra des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Giménez Guerra de il mAgo es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kazi Muhammad es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.